teknik membesarkan zakar dan penis terkini

Untuk order sila sms atau wasap saya di talian 0148040578 amir
3 teknik orang lama membesarkan zakar dan penis

teknik orang lama adalah dengan menggunakan

1.air liur basi,caranya adalah dengan mengurut zakar dan penis selepas bangun tidur urut dan tarik zakar dan penis semasa urut

teknik orang lama membesarkan zakar dan penis
teknik orang lama membesarkan zakar dan penis
2 dengan menggunakan daun jarak

daun jarak juga digunakan untuk membesarkan zakar dan penis jika mengikut teknik orang tua tua dulu tetapi tidak dapat dibuktikan secara saintifik

daun jarak besarkan zaka 2
adakah daun jarak besarkan zakar dan penis
3.Menggunakan daun teh basi

daun teh basi

teknik membesarkan zakar
teknik membesarkan zakar

adakah daun teh basi besarkan zakar dan penis anda

daun teh basi juga digunakan untuk membesarkan zakar dan penis berikut adalah cara besarkan zakar dan penis dengan daun teh basi

1. Cari jenis daun teh yang betul
Pada dasarnya jenis daun teh yang digunakan untuk Memperbesar alat alat seks adalah jenis daun teh hijau, di mana jenis daun teh ini memang sejak dahulu diperaya mampu memberikan kesan yang lebih bagus dari pada daun teh hitam ataupun jenis daun teh lain.

teknik membesarkan zakar
teknik membesarkan zakar

Walau bagaimanapun, pada masa ini daun teh yang dijual di pasaran merupakan jenis daun teh hijau yang dikemas dalam bentuk daun teh celup atau daun teh hijau yang sudah di sedemikian rupa, seperti ditambah dengan rasa-rasa tertentu atau penambahan tanaman tertentu yang membuat khasiat dari penggunaan daun teh hijau yang telah diolah sedemikian bentuk ini dipercayai dapat mengurangkan keberkesanannya.
Oleh itu. jenis daun teh hijau yang sangat dianjurkan dalam melakukan cara membesarkan zakar dan penis dengan daun teh basi ini adalah jenis daun teh hijau yang bentuknya masih dalam bentuk yang lebih sempurna (masih dalam bentuk daun) atau yang lebih dikenal dengan daun teh saring atau daun teh kasar.

adakah daun teh basi besarkan zakar dan penis
adakah daun teh basi besarkan zakar dan penis
2. Rebus Basi daun teh Basi
Baiklah selain mempunyai jenis daun teh yang digunakan sebagai cara untuk memperbesar zakar dan penis dengan daun teh basi, langkah seterusnya yang dapat anda lakukan adalah membuat adonan daun teh basi. Membuat adunan daun teh basi sebagai ramuan pembesar alat alat seks lelaki pada dasarnya sangat berbeza dengan menggunakannya untuk minuman, dimana dalam pembuatan ini anda tidak perlu mencampurkan zat-zat lain seperti pemanis, namun yang daun teh yang akan dibuat kali ini adalah daun teh tawar.
Baiklah untuk mendidih daun teh. Anda harus bermula dengan mendidih daun teh hijau dalam bentuk daun sebagaimana dijelaskan di atas, dalam dos 2 hingga 3 sendok makan dengan 400 hingga 500 ml air. Anda tidak perlu mendidih dalam jumlah yang lebih besar, memandangkan dos tersebut bertujuan untuk digunakan sekali. Selepas mendidih biarkan sejuk.

3. Tunggu sehingga ia benar-benar basi
Baiklah bagaimana membesarkan zakar dan penis dengan daun teh basi adalah untuk membuat rebusan daun teh di atas sehingga ia benar-benar basi. Selepas mendidih di atas, anda perlu menyimpan daun teh di tempat yang sejuk menggunakan teko atau bekas yang mempunyai penutup selama 5 hari akan datang.
Pada peringkat ini, ia sangat menentukan, di mana semasa proses ini daun teh akan mengalami proses kimia sehingga ia benar-benar menjadi basi. Banyak orang melakukan cara membesarkan zakar dan penis dengan daun teh basi namun hasilnya tidak optimum kerana kebanyakan mereka menganggap bahawa daun teh yang sudah basi adalah daun teh yang hanya didiamkan semalam saja.
4. Penyediaan Sebelum Merendam
Baiklah sebelum melakukan ini, yang merupakan pengurangan peralatan penting menggunakan daun teh basi direndam selama 5 hari sebelumnya, anda perlu membuat persediaan yang betul. Penyediaan pertama adalah untuk merendam alat kelamin anda dengan air hangat semasa urut.
Anda boleh melakukan proses ini selama kira-kira 10 hingga 15 minit. Sementara itu. tujuan dari merendam alat alat seks dengan air hangat ini adalah untuk membesarkan liang-liang alat alat seks anda, di mana pori-pori akan semakin membesar apabila terkena suhu yang lebih panas. Dengan membuka liang-liang gaya penting anda, bahan-bahan yang terdapat dalam ramuan daun teh yang basi akan mudah diserap.

5. Proses Penyerapan
Proses perendaman ini adalah proses teras bagaimana membesarkan zakar dan penis dengan daun teh basi. Anda boleh melakukan proses ini dengan menyeka alat kelamin anda dengan tuala selepas melalui proses perendaman dengan air suam. Selepas itu, mulakan kaedah ini dengan merendam daun teh penting anda dengan adunan daun teh basi yang telah disediakan sebelum ini. Semasa merendam, anda juga perlu melakukan urut urut pada alat kelamin anda.
Anda boleh melakukan aktiviti teras ini lebih lama daripada pemanasan, iaitu selama 15 hingga 25 minit. Apabila selesai, angkat alat kelamin anda dan bersihkan dengan air. Selepas kering, keringkan. Untuk memberi ini, anda harus menggunakan air sejuk, matlamatnya adalah bahawa liang-liang alat kelamin anda akan menyusut lagi.
6. membuat ramuan untuk keselamatan selanjutnya


Walaupun tidak termasuk dalam proses pembesaran alat penting dengan menggunakan daun teh basi, tetapi sekurang-kurangnya kaedah ini akan membantu anda untuk menjadi lebih konsisten dan lebih mudah bagaimana membesarkan zakar dan penis dengan daun teh basi ini. bagaimana, selepas anda menggunakan daun teh basi ini, isi dengan rebus daun teh baru selama 5 hari akan datang.
7. Lakukan secara rutin
Pada dasarnya, bagaimana membesarkan zakar dan penis dengan daun teh basi akan memberi anda manfaat ketara jika anda melakukan program ini secara teratur dan konsisten. Ramai orang tidak mendapat keputusan yang mereka mahu dengan melakukan kaedah pembesaran dengan melakukannya dengan daun teh basi tidak konsisten dan rutin.
Kebanyakan orang hanya melakukannya beberapa kali, di mana sebelum memberi keputusan, mereka telah berputus asa. Walau bagaimanapun, jika anda melakukannya dengan kerap, sekurang-kurangnya dengan melakukan ini selama 3 hingga 6 bulan, maka jangan terkejut jika saiz alat kelamin anda akan kelihatan lebih jantan.

berikut adalah beberapa cara yang anda boleh praktikkan untuk membesarkan zakar dan penis anda

1.Sentiasa tarik zakar dan penis anda selalu ini disarankan oleh dr ismail thamby sendiri untuk memanjangkan zakar dan penis

2.Jangan pakai seluar dalam ,gunakan boxer selalu supaya zakar dan penis tidak ditekan oleh seluar dalam dan menjadi pendek

3.Boleh cuba produk seperti pam pam hydro bathmate

Kenapa Anda Perlu pam pam hydro bathmate?

teknik dan cara besarkan zakar dan penis
teknik dan cara besarkan zakar dan penis
Kebanyakan lelaki gagal dengan penambahbaikan saiz zakar dan penis mereka kerana mereka sedang mencari formula carau atau pil untuk melakukan kerja keras untuk mereka. Sebenarnya, seperti mana-mana senaman tetap di gym, zakar dan penis anda memerlukan senaman jika anda ingin melihat hasilnya

pam hydro bathmate adalah alat pembesaran zakar dan penis yang paling laris di dunia dengan banyak faedah tambahan. Pam ini menggunakan teknologi revolusioner baru dengan menggunakan kuasa air untuk tujuan pembesaran zakar dan penis. Dengan gabungan menggunakan pam pam hydro bathmate, air, dan senaman, anda akan mendapat senaman zakar dan penis penuh di dalam bilik mandi atau mandi.

Penggunaan harian boleh membantu untuk menjaga zakar dan penis anda dalam kesihatan yang tinggi, yang membawa kepada ereksi yang lebih keras, ereksi lebih lama dan peningkatan sebenar dalam peningkatan kepuasan seksual terhadap keyakinan diri dan keyakinan seksual anda.

Penyelidikan eksperimen yang dijalankan oleh pasukan kami dan menjelaskan bahawa pam hydro pam hydro bathmate terbukti menjadi yang paling berkesan, selamat, dan kos yang pernah dicipta oleh manusia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *